Solar Arc esimerkkejä

Posted by Pentti on maj 6, 2013

Sosialistit voittivat vaalit Ruotsissa 18.9 -88 ja Ingvar jatkoi maan pääministerinä.
Tilanne kartalla: Solar arc Pluto muodosti puolineliön radix Jupiteriin ja Solar arc Jupiter muodosti puolineliön radix Aurinkoon. Solar arc = Aurinkokaari. Solar arc aspektia kutsutaan myös vuosiaspektiksi, joka näyttää vuoden tärkeimmän tapahtuman ja jonka muistaa lopun elämää. Prog. aspektit ja transiitit antavat sitten viitteen mihin vuoden aikaan Solar arc aspekti laukeaa.

Aurinko – Jupiter ja Jupiter – Pluto aspektimuodostelmat sekä keskipisteet tunnetaan planeettapareiksi jotka antavat onnea ja menestystä, tavalla tai toisella. Usein henkilö saavuttaa jotakin, korkeamman aseman, henkilökohtaisen unelman tai lisää vaikutusvaltaa. Joskus on kysymyksessä jopa lotto-voitto. Transiitti (ajankohtaiset planeetta-asennot taivaalla) Jupiterin ohittaessa Auringon tai Pluton, saattaa kysymyksessä olla vain hetken huuma, kun taas voimakkaamman vaikutuksen antaa progressiiviset aspektit ja Solar arc = aurinkokaaren aspektimuodostelmat.

Aurinko/Jupiteri ja Jupiteri/Pluto keskipisteet ovat myös tärkeitä tulkintakohteita, vaikka niiden vaikutus toisinaan on joskus heikompi. Nämäkin toimivat hyvin jos samanaikaisesti kartalla on muita aspekteja jotka viittaavat menestykseen.

Lue lisää sivultani :

http://cosmobiology.se/fi/artikel.php?thisid=23