Taiteilijoita

Posted by Pentti on maj 6, 2013

Kun tutkii taiteilijoiden karttoja niin huomaa aivan selvästi, että kartta viittaa taiteellisiin lahjoihin. Kun taas henkilö joka ei ole taiteilija ei myöskään löydy taiteilijaan viittavia planeettakulmia.

Nyt myöhemmin ymmärrän miksi veljeni oli taitava taidemaalari ja minä en. Ainoastaan hänellä oli Merkurius, Aurinko, Venus yhtymä kartalla ja juuri niin, että Aurinko on osunut Merkurius / Venus keskipisteeseen.
Koska tulkinnassani en jätä mitään sattumanvaraan vaan käytän mielelläni tutkimustuloksiin perustuvia lausuntoja, katson aina mitä KdG sanoo. Kun Aurinko on tässä keskipisteessä, lukee KdG:ssä sanatarkasti näin ” aistia muotoihin, muovailuun ja arkkitehtuuriin, kauneudentajua, itserakkautta, omahyväisyyttä.. luovaa toimintaa, luo käytännöllistä taidetta, saa tunnustusta”. – aivan, siis syntymäkartalla on tieto hänen kyvystään. Hän saa nautintoa siitä, että taiteellisen toiminnan kautta voi itseään toteuttaa. Kun taas minulla ei ole pienintäkään halua samanlaiseen toimintaan. Niin tietenkin, minähän jo poistin haaveet tykkänään jo lapsena, mutta jos minusta olisi tullut taiteilija ja hänestä ei, niin planeettavaikutukset eivät olisi toimineet lainkaan. Veljeni, joka on jo pois mennyt , oli harras uskovainen ja väitti tietenkin heti, että olen kyseisen selityksen keksinyt itse, koska se sopii hyvin hänen henkilöllisyydelleen. Näytin hänelle KdG:n ja sanoin -”lue itse” ja olihan hänen uskottava siinä oleviin tutkimustuloksiin, selitys oli ollut siinä ennenkuin hän on edes syntynyt.

Kiinnostuin taiteilijoista siinä määrin että halusin ottaa selvää onko myös kuuluisilla taidemaalareilla samanlaisia apektimuodostelmia kuin veljelläni joka nyt sentään ei ole niin tunnettu kuin seuraavat esimerkit.

Jos haluat lukea esimerkit niin artikkeli on sivullani : http://cosmobiology.se/fi/artikel.php?thisid=44

Tässä kartat .

picassofridakahlodanterossettiulrica hydman-vallien